detector.media
29.01.2018 19:03
Радіо «Максимум» проведе марафон пам’яті Кузьми Скрябіна
Радіо «Максимум» проведе марафон пам’яті Кузьми Скрябіна
2 лютого радіостанція «Максимум» проведе одноденний марафон, присвячений пам’яті музиканта, письменника, телеведучого, фронтмена групи «Скрябін» Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна).

Про це повідомляє прес-служба радіо.

Цього дня в ефірі радіостанції буде транслюватись музика Андрія Кузьменка та спогади про артиста.

Щогодини на радіо звучатимуть пісні Кузьми із різних періодів його творчості. О 20:00 слухачі почують запис живого концерту групи «Скрябін», який відбувся 2014 року в Києві у «Стереоплазі». 

«Андрій був хорошою людиною і великим музикантом, його таланту вистачило б на десятьох. У своїх піснях він ніби надалі з нами, тому в цей день ми будемо слухати їх і згадувати друга», - сказав головний продюсер радіо «Максимум» Слава Дьомін.

Нагадаємо, Андрій Кузьменко загинув 2 лютого 2015 року внаслідок дорожньо-транспортної пригоди в Дніпропетровській області.

Генеральний продюсер компанії Star Media Влад Ряшин повідомив, що кінокомпанія планує екранізувати книгу Кузьми Скрябіна «Я, Побєда і Берлін».

Книгу «Я, Побєда і Берлін» було видано видавництвом «Фоліо» у 2006 році. Це літературний дебют українського співака, письменника, телеведучого та фронтмена гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY