detector.media
29.01.2018 17:39
Оргкомітет зимової Олімпіади-2018 покарав агентство Reuters
Оргкомітет зимової Олімпіади-2018 покарав агентство Reuters
Агентству Reuters відмовлено в доступі на церемонію відкриття зимових Олімпійських ігор в Пхенчхані (Південна Корея) після того, як воно без дозволу опублікувало кілька фотографій з репетиції.

Про це заявив Організаційний комітет зимових Ігор 2018 року у понеділок, повідомляє «Укрінформ» з посиланням на Yonhap.

«Відхилено видачу дозволів для Reuters у поданні інформації та фотографій з церемонії відкриття», - йдеться заяві оргкомітету.

Крім того, МОК скасував медіа-акредитацію фотографа, що представляє Reuters.

Оргкомітет наголосив, що планує «забезпечити суворі покарання для медіакомпаній та їх репортерів», які не дотримуються правил.

Як повідомляється, лондонська медіакомпанія передала декілька фотоматеріалів з недільної репетиції на головному олімпійському стадіоні в Пхенчхані, на яких зафіксовано, як запалюється олімпійський вогонь. Пізніше агентство прибрало світлини після протестів Міжнародного олімпійського комітету та оргкомітету Ігор.

Зимові Олімпійські та Паралімпійські ігри відбудуться у Пхенчхані 9-25 лютого та 9-18 березня відповідно.

Нагадаємо, виконавчий продюсер творчого об’єднання спортивних програм Національної суспільної телерадіокомпанії України Нікіта Хорозов повідомив, що на XXIII Зимові Олімпійські ігри у місто Пхенчхан (Південна Корея) від «UA: Першого» планують відправити до Кореї дві знімальні групи.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY