detector.media
29.01.2018 15:15
Українська комедія «11 дітей з Моршина» вийде в прокат 29 листопада 2018 року
Українська комедія «11 дітей з Моршина» вийде в прокат 29 листопада 2018 року
Режисером стрічки стане Аркадій Непиталюк.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив продюсер Solar Media Entertainment Сергій Лавренюк.

За сюжетом, діти з українського курортного міста Моршин «вирішують погратися у дорослі ігри та організувати аферу століття» - йдеться в дописі.

Нагадаємо, продюсер анонсував нову стрічку «11 дітей з Моршина» під час Зимового кіноринку Одеського міжнародного кінофестивалю у грудні минулого року.

Для Сергія Лавренюка це вже четверта повнометражна картина за два останні роки, три попередні – «Dzidzio Контрабас» Олега Борщевського, #SelfieParty режиссера Любомира Левицького та «Лагідна» Сергія Лозниці.

Також у 2018 році Solar Media Entertainment працюватиме над продовженням комедії «Dzidzio Контрабас», копродукційним фільмом «Жінка на війні» та містичним трилером «Егрегор».

Аркадій Непиталюк, який стане режисером фільму «11 дітей з Моршина», минулого року презентував свою дебютну повнометражку стрічку «Припутні», національна прем'єра якої відбулася на 8-му Одеському міжнародному кінофестивалі (ОМКФ), де фільм взяв спеціальну відзнаку журі Національної конкурсної програми. Стрічка також має нагороду за кращу режисуру на «Міжнародному кінофестивалі про гуманітарні проблеми людства» у Болгарії. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY