detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
29.01.2018 15:00
Канал «Україна» стверджує, що серіал «Чужа доля» українського виробництва
Канал «Україна» стверджує, що серіал «Чужа доля» українського виробництва
Телеканал «Україна» у відповіді на запит повідомив «Детектору медіа», що серіал «Чужа доля» з Анастасією Заворотнюк у головній ролі, який вийшов в ефірі каналу 21 та 22 січня, був придбаний для показу на умовах ліцензійного договору у правовласника ТОВ «СВП» та є українським продуктом

«Згідно з даними, наданими компанією-правовласником і вказаними у прокатному посвідченні, серіал є продуктом виробництва України», – йдеться у відповіді каналу.

Канал також повідомив, що серіал демонструвався в ефірі «України» у квітні 2017 та у січні 2018 року.

Нагадаємо, «Детектору медіа» з власних джерел стало відомо, що серіал було знято в Росії у 2015 році та в оригіналі він має іншу назву – «Чужая милая».

Серіал «Чужая милая» був знятий для телеканалу «Россия-1» у 2015 році кінокомпанією «Мотор фильм студия». Зйомки фільму проходили у травні-липні 2015 року  у Росії. Режисер фільму – Дмитро Фікс. Ролі виконали: Анастасія Заворотнюк, Олександр Бухаров, Анна Уколова та інші.

На телеканалі «Україна» серіал вийшов у неділю, 21 січня, о 17:00 та у понеділок, 22 січня, о 13:50 під назвою «Чужая судьба».

Перший заступник голови Держкіно Сергій Неретін повідомив «Детектору медіа», що відомство перевірить серіал «Чужа доля» повторно.

Фото: скріншот відео

Відео: каналу "Україна"

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY