detector.media
28.01.2018 13:02
Останній сезон «Гри престолів» вийде у квітні 2019 року
Останній сезон «Гри престолів» вийде у квітні 2019 року
Мейсі Вільямс, зірка відомого фентезійного серіалу американського каналу НВО «Гра престолів», яка у стрічці виконує роль Арії Старк, повідомила про дати завершення зйомок восьмого сезону і виходу його в ефірі.

Про це вона розповіла в інтерв’ю Metro, передає канал «24».

За словами Мейсі Вільямс, зйомки восьмого сезону будуть завершені в грудні 2018 року, а його прем’єра відбудеться в квітні 2019 року.

«Ми закінчимо зйомки в грудні і квітні покажемо першу серію. Інтервал (між завершенням зйомок і показом) цих величезних серій досягне чотирьох місяців. Ми не збираємося поспішати з новим сезоном взагалі. Ми багато чим завдячуємо нашій аудиторії і шанувальникам, тому викладемося для фіналу по повній»,  – прокоментувала вона.

Акторка побажала своєму персонажу Арії Старк в кінець кінцем «знайти спокій» і «позбутися від гніву і бажання помсти, що супроводжували її протягом усієї подорожі».

Як писав MediaSapiens, останній сезон серіалу «Гра престолів» вийде в 2019 році. У ньому буде всього 6 серій. Також у вересні минулого року стало відомо, що в восьмому сезоні «Гри престолів» з’являться два нових персонажі.

Раніше програмний директор HBO Кейсі Блуйс розповів, що телеканал зніме декілька різних фіналів для восьмого сезону «Гри престолів». Так HBO хоче запобігти можливому витоку спойлерів до мережі. Про справжній фінал не будуть знати ні актори, ні знімальна група.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY