detector.media
26.01.2018 14:18
Головну роль в українсько-французькому трилері «Останній крок» зіграє кінозірка Жан Рено
Головну роль в українсько-французькому трилері «Останній крок» зіграє кінозірка Жан Рено
Державне агентство України з питань кіно 26 січня уклало з компанією «Іст вест продакшн» контракт про надання повнометражному копродукційному фільму «Останній крок» державної фінансової підтримки розміром 21 млн 630 тис. грн. Загальна вартість виробництва фільму – 73 млн 877 тис. 206 грн

Про це повідомляється на сторінці Держкіно у Facebook з посиланням на голову Держкіно Пилипа Іллєнка.

«Щойно уклали договір про створення українсько-французького екшен-трилеру «Останній крок», головну роль в якому виконає Жан Рено. Зйомки фільму відбудуться в Україні найближчим часом. Світовою дистрибуцією займатиметься Universal», - повідомив пан Іллєнко.

«Останній крок» – це спільний проект України та Франції. З французького боку виробництво картини здійснюють компанії «EAST 35» та «SEVEN 52», йдеться в повідомленні.

Проект стрічки став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно. Режисером та автором сценарію фільму є француз Фредерік Петіжан, продюсерами – Корін Бенішу, Лоран Тальрон, Флоранс Моос, (East 35», «Seven 52»), Оліас Барко та Олег Герман («Іст вест продакшн»). Оператором-постановником стрічки є триразовий лауреат премії «Сезар» французький кінооператор Т’єррі Арбоґаст.

Генрі, найвідоміший з анонімних найманих вбивць, які розшукуються, насолоджується самотою на березі маленького віддаленого озера в Канаді. Прихисток у його шале знаходить дівчина у важкому стані після тяжкого нещасного випадку на мотосанях. Чоловік, який усе життя вбивав, вперше рятує життя…

«Останній крок – це розповідь на межі психологічного трилера та фільму-ініціації, між вчорашнім та сьогоденним, де кожен елемент підкреслюється та посилюється ретроспективою. Ця розповідь виводить на сцену Генрі, героя кількох днів, що дивно сплетені між собою за допомогою ненависті та зачарованості», - розповідає режисер Фредерік Петіжан.

У фільму зірковий каст: головну роль виконає відомий актор французького кіно Жан Рено, для якого ця стрічка стане заключною в його кінокар’єрі, зайняті також канадська акторка Сара Лінд, англійський актор Том Хоппер, американський актор Гарі Дурдан, а також українські актори Ігор Цишкевич, Маргарита Бурковська, Олег Карпенко та інші.

Зйомки фільму проходитимуть у Карпатах (на озері Синевир), у Києві, в Нью-Йорку та в Канаді.

Вихід стрічки у прокат запланований на 2019 рік.

Як повідомляв «Детектор медіа», Жан Рено взяв участь у зйомках фільму «Поліна», над яким працюють фахівці трьох країн - України, Франції та Бельгії.

Фото: kinovopros.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY