detector.media
26.01.2018 10:50
«Мужність. Кохання. Свобода»: з’явився трейлер історичного екшену «Крути 1918»
«Мужність. Кохання. Свобода»: з’явився трейлер історичного екшену «Крути 1918»
Представлено трейлер приуроченого до 100-річчя бою під Крутами фільму «Крути 1918», який створюється за підтримки Держкіно

Як повідомляв «Детектор медіа», прем’єру стрічки режисера Олексія Шапарєва призначено на День Збройних сил України.

Проект художнього фільму «Крути 1918. Захист» став одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Держкіно у сесії ігрових тематичних фільмів (до 100-річчя проголошення Української Народної Республіки, до 100-ї річниці Бою студентів під Крутами).

Режисером стрічки є Олексій Шапарєв, автором сценарію – Костянтин Коновалов, продюсер – Андрій Корнієнко.

Виробництво фільму здійснює компанія Good Morning Film за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Повнометражна драма «Крути 1918» розповідає історію реального бою, що стався на залізничній станції Крути взимку 1918-го року. В основі сюжету - історія двох братів, Андрія і Олекси Савицьких, які на тлі доленосних подій у країні закохуються у дівчину Софію. Більшовики підступають до Києва, місто наповнили «червоні» агенти. Уряд УНР кидає на боротьбу з ворогом усі боєздатні частини армії, включно з юнкерами і студентами. Чотири сотні юнаків, серед яких і брати Савицькі, стають проти 4-тисячного добре озброєного війська.

Зйомки стрічки відбувалися в Києві та Київській області, а також у Межигір’ї (резиденції колишнього президента Януковича), де було відтворено французькі локації (репортаж зі знімального майданчику дивіться на «Відеотеці»). 

Головні ролі у фільмі виконали Євген Ламах, Андрій Федінчик, Надія Коверська. У стрічці знялися й уже відомі українські актори – наприклад, Наталя Васько, Остап Ступка, Дмитро Ступка, Олексій Тритенко, Богдан Юсипчук та інші. Загалом, за словами режисера, у зйомках було задіяно близько 1,5 тисячі людей, у тому числі 150 бійців Національної гвардії України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY