detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
25.01.2018 11:57
Учасники нового соціального проекту на «1+1» змагатимуться за 1 млн грн
Учасники нового соціального проекту на «1+1» змагатимуться за 1 млн грн
28 січня на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра бізнесово-розважального проекту в форматі реаліті-шоу «Громада на мільйон» про об'єднані територіальні громади України, які змагатимуться за інвестиції, створюючи проекти для поліпшення життя в регіонах. Ведучі – керівник програми місцевого економічного розвитку фонду WNISEF Ірина Озимок та голова фермерського господарства «Меринос-Захід» Дмитро Огньов

Презентація проекту відбулася 25 січня в Українському кризовому медіа-центрі.

Керівниця жанрового напрямку іміджевих проектів «1+1 продакшн», креативний продюсер проекту Алла Стащенко повідомила, що виробництвом проекту займається «1+1 подакшн» за фінансування програми Агентством США по міжнародному розвитку (USAID) DOBRE.

Директорка регіональної місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні п. Сюзан Фріц сказала про важливість просвітницької роботи у процесі децентралізації.

«Децентралізація надає людями можливість керувати їхніми громадами, і ми це побачимо у шоу. Децентралізація допомомагає розвивати самоврядування на місцях, створювати робочі місця. І шоу допоможе українцям зрозуміти, як відбувається процес децентралізації, – сказала пані Фріц. 

У новому реаліті візьмуть участь п’ять найініціативніших громад України, які доведуть здатність розкривати економічний потенціал свого регіону. У фінал потраплять лише дві найсильніші команди. Громада, яка впорається з випробуваннями краще за інших, отримає інвестиційний транш у свій розвиток від фонду Western NIS Enterprise Find у розмірі 1 млн грн.

«Це, напевно, перший проект, який виніс міжнародну технічку допомогу зовсім на інший рівень. Тут ми пішли через такий потужний ресурс, як телебачення, – сказала ведуча проекту Ірина Озимок. – Я сподіваюся, що завдяки цій програмі ми покажемо, що за 1 млн грн можна творити великі зміни».

Ірина Озимок

«Завдання проекту "Громада на мільйон" – використовувати те, що є під ногами, не боятися відповідальності і змінювати середовище навколо нас», – зазначив під час презентації ведучій Дмитро Огньов.

Дмитро Огньов

На презентації  також були присутні експерти в сфері об’єднаних територіальних громад та децентралізації, а також представники об’єднаних територіальних громад, які взяли участь у проекті.

Олена Твердохліб

«Проект був для нас цікавим. Усі завдання наша громада намагалася виконати. Ми стали зовсім іншою громадою через участь у проекті», – розказала про участь у проекті голова Княгининівська ОТГ Олена Твердохліб.

Під час презентації «1+1» показав уривок з першого епізоду програми, прем’єра якого відбудеться на каналі 28 січня о 9:50.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY