detector.media
24.01.2018 13:54
Львівське «Твоє місто» створило у Чернівцях медіа-хаб
Львівське «Твоє місто» створило у Чернівцях медіа-хаб
Новостворений медіа-хаб «Твоє місто. Чернівці» складається з онлайн-видання, онлайн-телебачення та дискусійної платформи

Львівський медіа-хаб «Твоє місто» відкрив філію у Чернівцях. Офіційний запуск міського порталу «Твоє місто. Чернівці» відбувся 22 січня.

Новостворений медіа-хаб проводитиме онлайн-трансляції та відкриті дискусії, перша з яких – «Візія Чернівців-2020» – уже відбулась.

За перші дві доби на паблік медіа у Facebook підписалися майже 1000 осіб.

Місія нового незалежного медіа – сприяти сталому розвитку громади через кращу поінформованість та створення можливостей для дискусій з важливих для громади питань.  Джерела фінансування медіахабу – внески учасників громадського об’єднання, серед яких є відомі підприємці міста з активною громадською позицією, а також плановані надходження від реклами і грантова підтримка міжнародних організацій. Одним із стандартів видання є обов’язкове маркування рекламних і партнерських публікацій.

«У Чернівцях ми керуватимемося тими ж принципами, що й у Львові – невтручанням учасників громадського об’єднання у редакційну політику медіа.  А дороговказом для роботи редакції є наші цінності, місія та внутрішні редакційні стандарти», – каже співзасновник медіа-хабу «Твоє місто», голова правління ГО «Твоє місто Львів» Тарас Яценко. - У новій команді – журналісти з Чернівців, і дуже важливо, що саме вони по-новому розповідатимуть про своє рідне місто та відкриватимуть його ще більше для всієї України».

Головною редакторкою видання стала Христина Гаврилюк, яка дотепер працювала в проекті InfoKey, а директором – Олександр Білоус, який раніше працював завідувачем відділу охорони пам’яток історії та культури Чернівецького обласного центру з питань культурної спадщини та у німецькому футбольному клубі «SV 09 Arnstadt»».

Нагадаємо, «Твоє місто» – мультимедійний хаб, що включає в себе міський портал, міську дискусійну платформу,  онлайн-телебачення, громадську організацію з розвитку якісної журналістики «Твоє місто Львів» та продакшн-студію. Співзасновниками ГО «Твоє місто Львів» є Тарас Яценко та Світлана Жаб’юк, а членами організації – майже два десятки львівських підприємців. У 2016 році «Твоє місто»  отримало нагороду конкурсу «Обличчя міста», а у 2017 році – регіональну нагороду Національного конкурсу «Благодійна Україна». Окремі проекти організації підтримували такі міжнародні організації як European Endowment for Democracy, Міжнародний фонд «Відродження», МГО «Інтерньюз Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY