detector.media
Детектор медіа
24.01.2018 11:18
«Винник – твій брат і наш бог»: жартівливий допис українського блогера перетворили на новину
«Винник – твій брат і наш бог»: жартівливий допис українського блогера перетворили на новину
Журналісти занадто серйозно сприйняли жарт від Івана Марунича

Український блогер, соліст гурту NRavitsa Planet Іван Марунич на своїй сторінці у Фейсбуці написав про майбутній концерт відомого французького діджея Девіда Гетта. Зробив це у властивій йому жартівливій формі – мовляв, давно знає Девіда й той попросив Івана скинути підписникам посилання на розіграш квитків на кого концерт в Києві. «Мені не жалко», – додав Марунич і виклав буцімто переписку з французьким музикантом. У скріншотах переписки Гетта нібито питає: «Хто таки Олег Винник?». На що Марунич відповідає: «Це твій брат. І наш бог. Будь ласка, надалі пиши державною мовою». Наступне «повідомлення» від Девіда Гетта – «Добре. Слава Україні!».

Підписники та друзі Івана Марунича жарт оцінили. А от деякі видання поставилися до нього занадто серйозно. В мережі з’явилися новини про те, що легендарному французькому діджею й справді вказали на його схожість з Олегом Винником. Зокрема такі матеріали були помічені у виданняч «РБК-Україна», Gazeta.ua та Daily news.

Іван Марунич в наздогін опублікував й скріншоти матеріалів у ЗМІ за його дописом

Цей казус у ЗМІ викликав нову хвилю жартів серед дописувачів у Фейсбуці. Марунич ще й опублікував скріншот екрану телефону, на якому – 19 пропущених дзвінків від Девіда Гетта. «Соррі, якщо я сплю, значить я сплю», – зазначив блогер.

До речі, свого часу Івану Маруничу й Святий Миколай телефонував. І цьому є беззаперечний доказ.

Фото: Фейсбук, forbes.com, stb.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY