detector.media
23.01.2018 13:07
Журналіст «Нового времени» Максим Бутченко презентує власну книгу
Журналіст «Нового времени» Максим Бутченко презентує власну книгу
Журналіст видання «Новое время», письменник Максим Бутченко презентує книгу «После огня», що написана в жанрі альтернативної історії

Про це журналіст повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Друзі, в цю середу пройде презентація моєї книги "Після вогню". Це незвичайна історія для українського ринку, яка також подає альтернативну історію під незвичайним кутом», – написав журналіст.

Як повідомила «Детектору медіа» прес-служба видавництва «КМ-Букс», книга розповідає про те, що сталося б, якби Третя світова війна відбулася і головними героями виявилися американський президент Джон Кеннеді з Першим секретарем КПРС Микитою Хрущовим

Презентація книги відбудеться 24 січня в 18:30 в книжковому магазині «Буква», вул. Богдана Хмельницького, 3-Б. Модератор події – письменник, сценарист Андрій Кокотюха.

На презентації говоритимемо про один із напрямків жанру фантастика - альтернативна історія, досвід написання книжок у цьому стилі, сюжетні лінії та про події.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що головред «BBC Україна» Ніна Кур’ята написала нову книжку - збірку віршів «Я буду дивитися».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY