detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
23.01.2018 13:11
Держкіно перевірить серіал «Чужа доля», що вийшов на каналі «Україна»
Держкіно перевірить серіал «Чужа доля», що вийшов на каналі «Україна»
Державноме агентство України з питань кіно (Держкіно) перевірить серіал «Чужа доля», що вийшов на телеканалі «Україна» 21 та 22 січня

«Детектору медіа» з власних джерел стало відомо, що серіал було знято в Росії у 2015 році та в оригіналі він має іншу назву – «Чужая милая».

Перший заступник голови Держкіно Сергій Неретін повідомив «Детектору медіа», що відомство перевірить серіал ще раз.

«До нас кожного дня звертаються виробники серіалів, компанії, які подають телесеріали, а також телеканали, які отримують прокатні посвідчення. В міру власних можливостей ми намагаємось перевіряти всю інформацію стосовно того чи іншого продукту. Але це не означає, що ми каральний орган, який одразу розпізнає злочинця. У нас немає функції детективного агентства нажаль, або на щастя. Після вашого звернення я підніму це питання по серіалу. Тому ми обов’язково ще раз перевіримо цей серіал», – сказав пан Неретін.

Серіал «Чужая милая» був знятий для телеканалу «Россия-1» у 2015 році кінокомпанією «Мотор фильм студия». Зйомки фільму проходили у травні-липні 2015 року  у Росії. Режисер фільму – Дмитро Фікс. Ролі виконали: Анастасія Заворотнюк, Олександр Бухаров, Анна Уколова та інші.

На телеканалі «Україна» серіал вийшов у неділю, 21 січня, о 17:00 та у понеділок, 22 січня, о 13:50 під назвою «Чужая судьба».

«Детектор медіа» звернувся до телеканалу «Україна» по коментар, у якому поцікавився, чим відрізняються серіали.

Нагадаємо, на початку листопада Держкіно анулювало прокатне посвідчення на російський серіал «Недоторканна», який показував канал «Україна». 10 листопада Держкіно вирішило анулювати прокатне посвідчення російського серіалу «Я дарую тобі щастя», який 7 листопада стартував на телеканалі «Україна». Після анулювання посвідчення канал припинив показ серіалу.

21 листопада Державне агентство з питань кіно скасувало державну реєстрацію та анулювало державні посвідчення на сім телесеріалів. Серед них – шість російських серіалів, які транслювалися в ефірі телеканалу «Україна»: «Другий шанс», реж. Устюгов В.; «Життя розсудить», реж. Медіа С.; «Зламані долі», реж. Демченко М.; «Мезальянс», реж. Кечаєв І.; «Чужі діти», реж. Лейзеров Ю.; «Шукаю чоловіка», реж. Ігнатов П. А також один російський серіал, що транслювався в ефірі телеканалу «Інтер», – «Я подарую тобі кохання», реж. Кечаєв І.

21 грудня 2016 року Держкіно відкликало прокатне посвідчення у серіалу «Старша сестра» на каналi «Україна».

Фото: скріншот відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY