detector.media
22.01.2018 14:08
Український фільм «5 хвилин» отримав три нагороди кінофестивалю в США
Український фільм «5 хвилин» отримав три нагороди кінофестивалю в США
Короткометражний фільм «5 хвилин» відзначений одразу трьома нагородами міжнародного фестивалю миру і кіно «International Peace & Film Festival», який проходив у американському місті Орландо з 18 по 20 січня

Про це повідомляється на сайті Державного агентства України з питань кіно.   

Виробництво фільму здійснила компанія Go Ua Production (продюсер Оксана Косик) за підтримки Держкіно України.

Абсурд на тлі пафосного похорону. Члени сім'ї виставляють на показ своє багатство та шану покійному. За всім цим ніхто не помічає, що вони загубили дещо важливе… Ніхто, окрім тракториста, браконьєрів, двох поліцейських та робітників сільської лікарні... Чим закінчиться цей незвичний похорон?

Стрічка Яни Антонець «5 хвилин» здобула приз Essence Award - нагороду короткометражному фільму, який найкраще передає ідею стрічки за найменшу кількість часу, а також дві нагороди від журі: за Найкращу комедію та Найкращу сцену (сцена з рибалками Романом Ясіновським та Олександром Рудинським).

На «International Peace & Film Festival» Україну представляла також короткометражна стрічка Філіпа Сотніченка «Технічна перерва», йдеться в повідомленні.

Метою фестивалю є сприяння миру через встановлення зв'язків між кіно, модою, музикою, обмін знаннями та культурний обмін.

Фото: Orlando Weekly

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY