detector.media
21.01.2018 12:48
Український фільм «Стрімголов» здобув приз глядацьких симпатій на фестивалі у Франції
Український фільм «Стрімголов» здобув приз глядацьких симпатій на фестивалі у Франції
Психологічна драма «Стрімголов» здобула приз глядацьких симпатій на фестивалі Premiers Plans d'Angers у Франції. За словами режисера фільму «Стрімголов» Марини Степанської, перемога на фестивалі Premiers Plans d'Angers забезпечить прокат стрічки у Франції.

Про це повідомила  режисерка фільму Марина Степанська у Facebook.

«По-перше, це найважливіший приз, тому що означає також прокат у Франції, по-друге, це приз імені Жанни Моро, що вже для нас велика честь», – написала вона.

Нагадаємо також, «Стрімголов» вийшла в прокат 9 листопада 2017 року. Стрічка брала участь у головній конкурсній програмі 52-го кінофестивалю у Карлових Варах (Чехія), національній конкурсній програмі 8-го Одеського міжнародного кінофестивалю, основному конкурсі кінофестивалю у Стокгольмі та інших.

Виконавиця головної ролі Дар’я Плахтій отримала приз за найкращу жіночу роль на Міжнародному фестивалі авторського кіно в Марокко.

Восени 2017 року «Стрімголов» випустила в прокат дистриб'юторська компанія Kinove, але продюсери та режисерка фільму Марина Степанська залишилися вкрай незадоволеними невеликим розписом - лише два десятками екранів. Kinove мала прокатувати і фільм «Іній».

Повторний показ фільму «Стрімголов», а також покази стрічок «Зрадник» та «Іній» організує нещодавно створена дистриб’юторська компанія «Жовтень-прокат». Її директор – очільниця кінотеатру «Жовтень» Людмила Горделадзе. Про це повідомила прес-служба Зимового кіноринку ОМКФ, під час якого заплановано презентацію планів «Жовтень-прокату».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY