detector.media
20.01.2018 15:28
Наступного тижня буде презентовано фільм «Крути 1918»
Наступного тижня буде презентовано фільм «Крути 1918»
У Київській області проходять зйомки батальних сцен художнього фільму «Крути 1918». 300 студентів і юнкерів узимку 1918 року під Крутами протистояли багатотисячній більшовицькій армії.

Про це повідомляє «Укрінформ».

Фільм розповідає історію реального бою, що стався на залізничній станції Крути взимку 1918-го року. В основі сюжету - історія двох братів, Андрія і Олекси Савицьких, які на тлі доленосних подій у країні закохуються у прекрасну Софію. Більшовики підступають до Києва, місто наповнили «червоні» агенти. Уряд УНР кидає на боротьбу з ворогом усі боєздатні частини армії, включно з юнкерами і студентами. Чотири сотні юнаків, серед яких і брати Савицькі, стають проти 4-тисячного добре озброєного війська.

Історична драма розрахована не лише на тих, хто цікавиться історією: фільм «Крути 1918» планується як екшн, кіно для різновікової аудиторії.

Презентація фільму відбудеться 25 січня. Стрічку представить творча група у складі режисера Олексія Шапарєва, продюсера Андрія Корнієнка, автора сценарію Костянтина Коновалова, акторів Євгена Ламаха, Надії Коверської, Андрія Федінчика, Олексія Тритенка, Олександра Піскунова, Дмитра й Остапа Ступок.

Виробництво фільму здійснює компанія Good Morning Film за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Нагадаємо, 8 вересня 2017 року у Межигір’ї стартували зйомки повнометражної драми «Крути 1918. Захист» режисера Олексія Шапарєва, яка присвячена 100-річчю бою під Крутами.

22 березня 2017 року Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «Гуд Монінг Дістрібьюшн» контракт про надання проекту «Крути 1918. Захист» державної фінансової підтримки розміром 26 млн. грн. Загальна вартість виробництва – 52 млн. грн.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY