detector.media
19.01.2018 12:15
Український журналіст разом із британським колегою пише книгу про «Приватбанк»
Український журналіст разом із британським колегою пише книгу про «Приватбанк»
Журналіст «Лівого берегу» Андрій Яніцький разом зі своїм британським колегою Грехемом Стеком працює над книгою про «Приватбанк» в період з 1992 по 2016 роки

Про це повідомив сам Андрій Яніцький на своїй сторінці у Facebook.   

«Нарешті можна сказати відкрито. Ми з британським журналістом-розслідувачем Graham Stack працюємо над книгою про «Приватбанк» в період з 1992 по 2016 роки. Це незалежний проект, наша ініціатива, сподіваємося на хороші продажі і всесвітню славу;) Книга вийде вже цього року російською й українською», - написав журналіст.

За його словами, видавцем книги стане Дмитро Кириченко, в активі якого «Майдан» Соні Кошкіної, «Аеропорт» і «Рейс» Сергія Лойка, «Межигірський синдром...» Сергія Лещенка, «Анексія...» Тараса Березовця тощо.

«Матеріал для книги про Приват зібраний, робота в розпалі, інтерв'ю та ексклюзиву багато. Але може бути ще більше з вашою допомогою», - написав також Андрій Яніцький, закликавши усіх, у кого є цікаві фото, документи, унікальні відомості про роботу «Приватбанку», починаючи з 1992 року, писати на пошту a.ianitskyi@gmail.com.

Найцікавіші історії та фотографії автори додадуть до книги, пообіцяв він.

Редактор економічного відділу LB Андрій Яніцький народився у Севастополі, закінчив відділення журналістики Чорноморської філії МДУ. З Криму писав для ІА «Українські Новини», газет «Дело» та «Коммерсант-Украина».

У 2007 році переїхав до Києва, де працював у виданнях «Газета24» та Kyiv Weekly. З травня 2009 року працює у Gorshenin Group у проекті LB.ua. Пише про економіку, події у Криму.

Фото: Крим.Реалії

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY