detector.media
18.01.2018 12:12
Суд заборонив знімати допит охорони Януковича на фото і відео
Суд заборонив знімати допит охорони Януковича на фото і відео
У четвер, 18 січня, в Оболонському районному суді Києва на засіданні у справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича допитають чотирьох його охоронців. Слухання відбудуться без фото- і відеофіксації

Про це повідомив кореспондент Цензор.НЕТ із зали суду. 

За словами судді, чотири свідки з Управління держохорони, які з'явилися в суд, попросили заради безпеки своєї і своїх сімей проводити засідання без відео- та фотозйомки. Прокуратура прохання підтримала.

Суддя також попросив припинити трансляцію ГПУ в Youtube.

Видання нагадує, що сьогодні, 18 січня 2018 року, в Оболонському районному суді Києва триває 29-тє засідання по суті у справі про держраду і пособництво веденню війни екс-президента-втікача Віктора Януковича. Йому інкримінують три статті Кримінального кодексу України: ч. 5 ст. 27 (державна зрада), ч. 2 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни); ч. 3 ст. 110 (пособництво в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, що спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки).

Як повідомляв «Детектор медіа», адвокати Януковича через соцмережі шукають тих, хто розповість «правду про події 2013-2014 років». Адвокатів екс-президента-утікача зокрема цікавлять відомості щодо організаційної структури Штабу національного опору, підпорядкованості бійців самооборони політичним лідерам Євромайдану, наявності зброї на Майдані. Відповідне звернення розмістив у Facebook один із представників захисту Януковича Віталій Сердюк.

Фото: censor.net

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY