detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
17.01.2018 13:13
ZIK не закриватиме програму «Zіткнення» – прес-служба каналу
ZIK не закриватиме програму «Zіткнення» –  прес-служба каналу
Прес-служба телеканалу ZIK підтвердила «Детектору медіа» інформацію про звільнення керівниці департаменту інформаційного мовлення та аналітики, ведучої проекту «Zіткнення» Роксани Руно та повідомила, що проект продовжить своє існування

«Керівництво ZIKу вдячне Роксані Руно за її роботу. Вона – справжній професіонал, знавець своєї справи. Безумовно, внесок її, як ведучої "Zіткнення", є дуже великим, але було б несправедливо недооцінювати працю тієї величезної кількості людей, які брали участь в розробці формату і щотижня роблять цей проект одним із найрейтинговіших», – йдеться в повідомленні.

За інфомрацією прес-служби, проект повернеться в ефір з новим ведучим. 

«"Zіткнення" – це результат взаємодії всього колективу ZIKу. Формат «Zіткнення» є власністю каналу і розроблявся командою каналу. Оскільки програма-дебати є доволі рейтинговою, ZIK не збирається її закривати. Проект отримає нового ведучого, який зможе підняти його на інший рівень і доповнити. Тож шанувальникам "Zіткнення" не варто хвилюватися. Програма повернеться в ефір після невеликої перерви», – повідомили в прес-службі каналу.

Нагадаємо, 16 січня пані Руно повідомила на своїй сторінці у Facebook про те, що програма не вийде. Вона також уточнила, що йде із займаної посади на каналі.

 «Детектору медіа» вона повідомила, що у керівництва каналу і неї різні погляди на розвиток інформдепартаменту та каналу ZIK.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY