detector.media
17.01.2018 11:05
До Молдови не пустили програмного директора ГО «Детектор медіа», медіаексперта Романа Шутова
До Молдови не пустили програмного директора ГО «Детектор медіа», медіаексперта Романа Шутова
Програмного директора громадської організації «Детектор медіа», медіаексперта Романа Шутова прикордонники не впустили до Молдови на проведення тренінгу для журналістів

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Їду по роботі проводити тренінг для журналістів, запрошення від Посольства США. На контролі мене відразу відводять в кабінет – ну тут мене завжди беруть інтерв'ю, я мабуть у них у списках. Розмова хвилин 15, в деталях, фотографують програму; чекаю 4 години і отримую відмову з поясненням, що я не обґрунтував мету візиту», – пояснив він у коментарях.

За словами пана Шутова, програма заходу, запрошення Посольства США та присутність молдавського партнера в офісі охорони аеропорту не вплинули на рішення прикордонників.

«Усі спроби оскаржити рішення (як мої, так і партнера) не дали результату. Партнеру відразу показали пальцем наверх. На моє заперечення, що це брехня і вони це знають, мені відповіли у стилі "ми тільки передаємо вам рішення, прийняте не нами". Протокол замість мене підписали двоє "свідків" і все», – повідомив він.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY