detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
16.01.2018 18:02
Роксана Руно: У керівництва і мене різні погляди на розвиток інформдепартаменту та каналу ZIK
Роксана Руно: У керівництва  і мене різні погляди на розвиток інформдепартаменту та каналу ZIK
Ведуча програми «Zіткнення», керівниця інформаційного департаменту телеканалу ZIK Роксана Руно повідомила «Детектору медіа», що йде з телеканалу через розбіжності з керівництвом у поглядах на розвиток телеканалу

За її словами, від сьогодні вона припиняє співпрацю з телеканалом.

«До такого рішення все йшло. У керівництва і у мене різні погляди на розвиток департаменту і каналу в цілому. У нас були розбіжності з багатьох питань, сьогодні ми їх усі закрили призупиненням нашої співпраці. При тому, що саме програма зараз на піку своєї популярності за грудень-січень. Друга за переглядами за комерційною аудиторією після великого ток-шоу», – повідомила пані Руно.

Ведуча підтвердила інформацію про те, що з ефіру було знято програму, гостем якої мав бути позафракційний народний депутат Сергій Тарута.

«Сьогодні програму я присвятила темі Донбасу, болючій і кривавій. Запросила Сергія Таруту, який завжди відмовлявся приходити на такі формати, зробив виняток для мене. Але випуск зняли за кілька годин, це не моє рішення. Програму я готувала і готувалася видати в ефір», – сказала ведуча.

Вона також додала, що «Zіткнення» припиняє своє існування: «Якщо я як автор йду, вона не може існувати».

Нагадаємо, сьогодні пані Руно повідомила на своїй сторінці у Facebook про те, що програма не вийде. Вона також уточнила, що йде із займаної посади на каналі.

«Детектору медіа» чекає на коментар від прес-служби каналу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY