detector.media
Детектор медіа
16.01.2018 17:23
Ведуча Роксана Руно йде з каналу ZIK
Ведуча Роксана Руно йде з каналу ZIK
Програма «Zіткнення» припинить своє існування

Ведуча програми «Zіткнення» Роксана Руно, яка також керувала інформаційним департаментом телеканалу ZIK, повідомила на своїй сторінці у Facebook про те, що програма не вийде. Вона також уточнила, що йде із займаної посади на каналі. Про причини закриття програми та кадрових змін Руно не повідомила.

За інформацією «Детектора медіа», програму закрили несподівано для самої ведучої. О 18:00 Роксана Руно прощатиметься з колективом інформаційного департаменту каналу ZIK.

Нагадаємо, що Роксана Руно у квітні 2017 года перейшла з каналу «112 Україна» на ZIK, замінивши Людмилу Добровольську на посаді керівника інформаційного департаменту каналу. Руно також стала ведучою ток-шоу «Zіткнення». Руно прийшла на канал на запрошення нового генерального продюсера Гайгисиза Гелдієва. Дарина Шевченко, яка прийшла разом з ним, очолила департамент журналістських розслідувань і запустила програму «Остання інстанція». Пізніше Гелдієв і Шевченко пішли з каналу, а «Останню інстанцію» закрили. Генеральним продюсером каналу стала Наталя Влащенко.

Фото: фейсбук-страница Роксаны Руно

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY