detector.media
16.01.2018 12:44
Дезінформація та пропаганда негативно вплинули на імідж України у Західній Європі – Мінгареллі
Дезінформація та пропаганда негативно вплинули на імідж України у Західній Європі – Мінгареллі
Глава представництва Європейського Союзу в Україні Г’юг Мінгареллі вважає, що кампанія з дезінформації серйозно послабила Україну та її імідж у Західній Європі

Про це він сказав 16 січня на круглому столі Загрози безпеці України та інших країн Східного партнерства: можливі відповіді, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Одним із викликів (безпеці України – ред.) є кампанія з дезінформації, яка була проведена і яка, на мою думку, значно ослабила Україну, – сказав пан Мінгареллі. – Уявлення про Україну в Західній Європі не має нічого спільного з реальністю в цій країні. Це більшою мірою через ту пропаганду, дезінформаційну активність, яка здійснювалася в Західній Європі».

Нагадаємо, у Верховній Раді зареєстровано законопроект, який має на меті надати Міністерству інформаційної політики право замовляти телерадіокомпаніям виробництво контрпропагандистських програм для поширення на тимчасово окупованих територіях України та в інтернеті.

За думкою виконавчої директорки Інституту масової інформації, наразі необхідно переглянути підходи і дефініції щодо сучасних інформаційних воєн.

Фото: Aktiv.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY