detector.media
15.01.2018 14:05
У БПП пропонують розробити законопроект про протидію розповсюдженню фейків
У БПП пропонують розробити законопроект про протидію розповсюдженню фейків
Голова фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Артур Герасимов запропонував створити робочу групу з підготовки законопроекту про протидію фейкам

Про це повідомляє «Українська правда».

«Не можу не згадати факт, який мав місце останніми днями. Я хотів, щоб саме парламент подивився на цю ситуацію ширше – і я закликаю нас розробити та прийняти законопроект про протидію фейкам», – сказав пан Герасимов на засіданні погоджувальної ради 15 січня.

Він запропонував створити робочу групу з підготовки законопроекту про протидію фейкам.

«Я хотів би звернутися до голови Верховної Ради з пропозицією створити робочу групу з напрацювання цього законопроекту. Розробити його та прийняти його у парламенті. Закон про протидію фейкам. Давайте не будемо забувати, що сьогодні кількість фейків, яку наш північний сусід буде розповсюджувати в нашій державі, не зменшуватиметься, а буде тільки зростати», – сказав пан Герасимов.

У той же час, як повідомляє видання, голова фракції «Самопоміч» Олег Березюк заявив, що цей  законопроект «допоможе президенту позбутися 90% чиновників у президентовій адміністрації, які продукують фейки, а особливо у ГПУ».

 

Нагадаємо, 14 січня прес-служба Адміністрації Президента України розповсюдила заяву для ЗМІ, у якій йдеться, що «оприлюднені так звані "документи" від імені Петра Порошенка є низькопробною підробкою та фейком, виготовленим і закинутим телекомпанії "Руставі-2" спецслужбою Росії».

На одній зі сторінок опублікованих «документів» вказується, що нібито Порошенко хоче в'їхати в РФ, оскільки він «в інтересах Росії» залучає великі інвестиції, а у Санкт-Петербурзі проживають батьки дружини його старшого сина Олексія Порошенка.

15 січня інтернет-видання «Українська правда» вибачилася перед читачами за новину про так звані «заяви Порошенка» до ФСБ. На момент проведення власного розслідування редакції автор новини відсторонений від роботи.

На фото - Артур Герасимов

Фото: "Известия в Украине"

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY