detector.media
15.01.2018 12:30
Восени у широкий прокат вийде фантастичний фільм «Фокстер & Макс»
Восени у широкий прокат вийде фантастичний фільм «Фокстер & Макс»
Кінокомпанія Prоnto Film презентувала Державному агентству України з питань кіно (Держкіно) тізер українського фантастичного сімейного фільму про пригоди пса-супергероя і хлопчика – «Фокстер & Макс»

У широкий прокат картина вийде восени 2018-го року, повідомляє прес-служба Держкіно.

Режисером фільму є Анатолій Матешко. Продюсери стрічки – Максим Асадчий і Катерина Копилова. Над сценарієм фільму працювали канадський сценарист Скотт Париз’єн і Анастасія Матешко.

«Це кіно, насамперед, про дружбу. Головні герої – хлопчик Макс і його нанотехнологічний робот Фокстер, який може перетворюватися на справжню собаку. У фільмі буде багато елементів екшену, а також драми і комедії», – розповіли продюсери фільму.

«Наша історія про те, як хлопчик випадково "приручає" штучний інтелект, і навколо нього починається справжня пригодницька колотнеча», – поділився  режисер Анатолій Матешко.

Фільм знятий за підтримки Держкіно. Вартість виробництва становить понад 40 млн грн., 90% з яких були надані Держкіно.

За словами продюсерів, прокат фільму не обмежиться тільки Україною, є домовленості зі словацьким дистрибутором і ведуться переговори з чехами, поляками і болгарами.

Нагадаємо, стрічка, створена «Національною кіностудією художніх фільмів імені О. Довженка» за підтримки Держкіно, «Казка про гроші» з’явиться у всеукраїнському прокаті 25 січня.

Фото: скріншот тізера

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY