detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
15.01.2018 11:50
Нова радіостанція з робочою назвою «Радіо НВ» шукає ведучих новин та журналістів
Нова радіостанція з робочою назвою «Радіо НВ» шукає ведучих новин та журналістів
Нова радіостанція з робочою назвою «Радіо НВ» (переформатована «Радіо Ера») відкрила вакансії журналістів та ведучих

Про це «Детектору медіа» повідомив головний редактор «Радіо НВ» Валерій Калниш.

«Розпочинаємо набір людей, – сказав він. – Нова радіостанція шукає ведучих новин та журналістів. Обов'язкові: досвід роботи на радіо або TV, знання політичної, економічної та соціальної ситуації в країні, а також вільне володіння одним або декількома іноземними мовами. Важливі для здобувача якості – пунктуальність і дотримання дедлайнів. Для журналіста буде перевагою робота або стажування в ІА».

Резюме з прикладами робіт відправляти до 1 лютого на: radionvcontest@gmail.com з позначкою «ведучий новин» або «журналіст» в темі листа.

Нагадаємо, наприкінці вересня стало відомо, що компанія Dragon Capital, у портфелі якої вже є українські медіаактиви – журнал  і сайт «Новое время», завершила угоду з придбання ТРК «Радіо Ера».

Керівником проекту «Радіо Ера FM» став Валерій Калниш, який раніше працював головним редактором газети «Коммерсантъ-Украина», «Радио Вести», а також інтернет-порталу «РБК-Україна». У жовтні він розказав «Детектору медіа» про свої плани щодо переформатування радіостанції.

Нова радіостанція з робочою назвою «Радіо НВ», власником якої є компанія Dragon Capital, має запуститися на початку березня

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY