detector.media
14.01.2018 17:42
Польща заборонила в’їзд до ЄС російського політолога-колумніста, який підтримує «ДНР»-«ЛНР»
Польща заборонила в’їзд до ЄС російського політолога-колумніста, який підтримує «ДНР»-«ЛНР»
Російського політолога Олега Бондаренка не пустили до ЄС - в'їзд на територію Євросоюзу йому заборонений на вимогу Польщі.

Про це повідомив сам Олег Бондаренко, повідомляє «Українська правда» з посиланням на ТАСС.

«За запитом Польщі мені заборонений в'їзд на територію країн ЄС без пояснення причин. Заборона діє 3 роки», - сказав він.

За словами Бондаренка, він прилетів до Берліна на запрошення німецької «Лівої партії» для участі у політичному заході. Він повідомив, що його готують до депортації і заявив, що не знає, з чим конкретно може бути пов'язаний запит Польщі.

Зазначається, що Бондаренко є директором «Фонду прогресивної політики» і веде авторські колонки у низці російських ЗМІ.

«Українська правда» зазначає, що Олег Бондаренко брав активну участь у заходах, організованих на території окупованих Луганської та Донецької областей у якості запрошеного «експерта» та у телепрограмах - на пропагандистських телеканалах зокрема, заявляючи, що «про відновлення суверенітету України на Донбасі йтися навіть не може». Його виступи та заяви публікували на сторінках у соцмережах так званого «Народного ополчения Луганщины». 

Нагадаємо, Держдума Росії прийняла у першому читанні законопроект, який дозволить визнавати фізичних осіб іноземними ЗМІ, які виконують функції «іноземного агента».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY