detector.media
12.01.2018 10:54
З програми «Інсайдер» каналу ICTV пішов шеф-редактор
З програми «Інсайдер» каналу ICTV пішов шеф-редактор
Олексій Кукоба буде займатися новим проектом розслідувань.

Керівник і ведучий програми «Інсайдер» на ICTV Олександр Ільїних повідомив у Facebook, що програма шукає нового шеф-редактора. Як з'ясувалося, попередній шеф-редактор, Олексій Кукоба, залишив проект перед новим роком.

Як повідомив пан Кукоба «Детектору медіа», він перейшов у продакшн Ivory Films, щоб працювати над новим проектом «соціальних розслідувань».

«Продакшн якраз запускає новий проект для одного з національних каналів (соціальні розслідування), і мені запропонували взяти участь у створенні проекту. Причин звільнення декілька, але, по суті, всі вони стандартні. Просто настав час щось змінювати в житті. Хотілося нового досвіду, а тут ще незвичний формат, якого поки на українському телебаченні немає, неочікуванні виклики та можливість спробувати себе в ролі керівника. З "Інсайдером" ми попрощалися тепло, як і з Сашею Ільїних. Ми продовжуємо спілкуватися, і я йому вдячний за чимало речей. А з колективом продовжуємо дружити і зустрічатися», - розповів пан Кукоба.

Нагадаємо, що Ivory Films – компанія, заснована Ілларіоном Павлюком, Володимиром Рибасем і Олегом Рогожею. Серед проектів продакшну - «Говорить Україна», «Глядач як свідок», «Звичайні зомбі». Усі вони виходили або виходять на каналі «Україна».

Фото: hromadskeradio.org

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY