detector.media
ГО «Детектор медіа»
«Детектор медіа»
11.01.2018 17:31
Зміни в керівництві ГО «Детектор медіа»
Зміни в керівництві ГО «Детектор медіа»

Громадська організація «Детектор медіа» повідомляє, що нову посаду директора ГО з 12 січня 2018 року обійме Галина Петренко. До цього Галина Петренко працювала з 2016 року головним редактором порталу «Детектор медіа», з 2014 року – заступницею шеф-редактора «Телекритики».

Діана Дуцик, яка з 2014 року обіймала посаду виконавчого директора ГО «Детектор медіа», залишає посаду за власним бажанням.

Голова ГО «Детектор медіа» Наталія Лигачова висловлює Діані Дуцик щиру подяку за той великий внесок, який вона зробила в розвиток організації. Спочатку як головний редактор сайту MediaSapiens (з 2011 року). Потім, у досить важкий для організації час, Діана очолила виконавчу дирекцію й завдяки їй та зусиллям усієї команди «Детектор медіа» досяг значних успіхів як в інституційному розвитку, так і у створенні інноваційних продуктів на кшталт онлайн-підручника «Медіадрайвер», онлайн-курсу «Новинної грамотності» тощо.

Уся команда «Детектора медіа» щиро зичать Діані Дуцик нових успіхів та буде рада співпрацювати з нею у будь-яких інших форматах.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY