detector.media
Детектор медіа
11.01.2018 15:15
Олег Винник припиняє співпрацю з «1+1» після сюжету «ТСН», на каналі вважають, що їхні проекти успішні й без нього
Олег Винник припиняє співпрацю з «1+1» після сюжету «ТСН», на каналі вважають, що їхні проекти успішні й без нього
Продюсер артиста закидає журналістам «замовність» матеріалу про близьких та рідних Винника, «1+1» зауважує, що позов до суду – законне право Винника

Продюсер співака Олега Винника Олександр Горбенко на своїй сторінці у Фейсбуці заявив, що відтепер артист припиняє будь-яку співпрацю з телеканалом «1+1» та усіма проектами, які транслює телеканал. Приводом для гнівного допису та розірвання робочих стосунків став сюжет «ТСН», в якому журналісти відвідали малу батьківщину Винника та розповіли, що артист дуже зрідка відвідує родичів та мало підтримує їх фінансово. Також в сюжеті буцімто розкривалася таємниця: кому саме присвячена пісня «Ніно» – за сюжетом «ТСН» це присвята однокласниці співака, яка тепер працює в місцевому магазині продавчинею.

Продюсер артиста вважає, що сюжет був замовним. Та зауважує, що Винник відвідував сім’ю напередодні приїзду знімальної групи «ТСН», а щодо історії пісні «Ніно», журналісти «самі все придумали, самі повірили».

«Сенсацію з маячні зробили. Але це все лірика. Спростуванням брехливої інформації, яку розповсюдили через програму «ТСН» телеканалу «1+1», захистом честі та достоїнства громадянина України Олега Винника опікуватимуться юристи», – пообіцяв Горбенко.

Також продюсер Винника розповів, що причиною такого «нападу» на артиста журналістів «ТСН» міг стати той факт, що з різних причин музикант відмовлявся від участі в різних проектах телеканалу «1+1», в тому числі шоу «Танці з зірками».

«Олег Винник за телефоном озвучив мені свою позицію: ми припиняємо співпрацю з телеканалом «1+1» та всіма проектами, які транслюються на даному каналі. Чоловіки не танцюють!» – завершив допис продюсер.

«Детектор медіа» звернувся по коментар до телеканалу «1+1».

«Очікувано, що сюжет «Жінки Винника» не залишив байдужим нікого, адже журналісти ТСН показали те, що намагався ретельно приховувати від прихильників співак та його менеджмент, - відповіли у прес-службі телеканалу. - Натомість йти до суду – їх законне право. Безумовно, Олег Винник є одним з найбільш затребуваних артистів українського шоу-бізнесу. Проте проекти телеканалу «1+1» є популярними та рейтинговими і без залучення співака. Зокрема, «Танці з зірками», до яких апелює продюсер Винника – Олександр Горбенко, пройшли із середньою часткою 21,2% та рейтингом 6,4% за аудиторією 18-54 (50+) та стали кращою програмою осіннього сезону. Натомість «Х-Фактор» за участю Винника пройшов із показниками 13,6% та 3,8% відповідно. Впевнені, сюжет ТСН тільки додав популярності співаку».

Фото: Фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY