detector.media
11.01.2018 12:45
Помер журналіст «Четвертої влади» Олександр Мельничук
Помер журналіст «Четвертої влади» Олександр Мельничук
У Рівному вночі 10 січня помер 32-річний позаштатний журналіст місцевого видання «Четверта влада», прес-секретар «Ради реформ Рівного» та громадської мережі «Опора» Олександр Мельничук. Причина смерті поки що невідома

Про це у Facebook повідомив головний редактор «Четвертої влади» Володимир Торбіч.

«Мені написали вночі, що швидка забрала Oleksandr Melnychuk в лікарню, а вже за кілька годин сказали, що він помер. Не віриться. Адже ми ще вчора ввечері спілкувалися. Саша усміхався і був повен сил та енергії, – написав головред. – Саша був автором підтриманого проекту громадського бюджету з відновлення частини парку Слави після руйнації, яку там влаштували хмельницькі забудовники. Він вболівав за своє місто і мріяв про те, що Рівне розвиватиметься як справжнє європейське місто».

За повідомленням «Четвертої влади», вночі журналіста швидка відвезла в лікарню в стані клінічної смерті. Причина поки що невідома. У нього залишились мама, старший брат і бабуся в Рівному.

Наразі представники «Опори» займаються організацією похорону та просять всіх, хто може, допомогти грошима. Картка «Приватбанку» – 5168 7556 3121 5874 (Serhiy Sabo).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY