detector.media
Детектор медіа
09.01.2018 14:31
Екс-ведуча шоу «Орел и Решка» з’явилася на календарі чоловічого глянцю та розповіла про роман з російським співаком
Екс-ведуча шоу «Орел и Решка» з’явилася на календарі чоловічого глянцю та розповіла про роман з російським співаком
Регіна Тодоренко розповіла про стосунки із Владом Топаловим

Екс-ведуча тревел-шоу «Орел и Решка» Регіна Тодоренко, яка свого часу зізналася, що втомилася подорожувати в рамках проекту і хоче сімейного затишку, в інтерв’ю для видання Star Hit зізналася, що наразі вона неймовірно закохана. Обранець телеведучої – російський співак Влад Топалов, з яким Регіна познайомилася завдяки театральній постановці «Заложи жену в ломбард», де обоє виконували головні ролі. Виставу з різних причин було відмінено, а от стосунки між Тодоренко та Топаловим – продовжилися.

«Ризикнете припустити, що я закохана? Так, по вуха! Думала, після розставання відпочину від амурних справ, допрацюю в «Решке» і спокійно поїду в Лос-Анджелес, в Нью-Йоркську кіноакадемію на двомісячне навчання. Але з'явився він і сплутав всі карти! Після першої зустрічі я ходила як блаженна, нічого не розуміла, навіть навігатор увімкнути не виходило. Може, це правильно? Адже жінка – істота слабка, вона має надихати, творити, а не вирішувати купу проблем, виконуючи чоловічі обов'язки. Поки я «кар’єрувала» займалася саме цим. З кожної поїздки поверталася бабою, яка може і курінь в лісах Амазонки побудувати, і дичину зловити, і навіть ведмедя пристрелити. Тепер зрозуміла: мені подобається бути слабкою. Сильною треба залишатися тільки в роботі. Але поки складно переключатися з одного на інше», – розповіла Тодоренко.

До речі, поки телеведуча навчається в Америці, тут з’явився календар чоловічого глянцю ХХL, де Тодоренко позує на самій обкладинці та на сторінці місяця лютого.

Фото: ivona.bigmir.net

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY