detector.media
08.01.2018 17:00
Відомий журналіст повідомив, що вбивцю правозахисниці Ноздровської знайдено
Відомий журналіст повідомив, що вбивцю правозахисниці Ноздровської знайдено
Правоохоронці з’ясували, хто є вбивцею правозахисниці Ірини Ноздровської, тіло якої було знайдено на Київщині 1 січня 2018 року. Але наразі інформація є неперевіреною

Про це написав на своїй сторінці у Facebook відомий журналіст Айдер Муджабаєв, пославшись на поінформованих осіб.

Убивцею, згідно цих даних, виявився близький родич злочинця, який збив на автомобілі сестру Ірини Ноздровської і зусиллями зокрема правозахисниці був засуджений на сім років.

«Як мені розповіли, підозрюваний зізнався у вбивстві 7 січня увечері під тиском доказів, зібраних оперативною слідчою групою Нацполіції протягом останніх днів. Поліцейські працювали без вихідних», – повідомив журналіст.

Водночас він підкреслив, що не має можливості перевірити інформацію.

«Але це настільки важлива для нашого суспільства справа, що хотілося б вірити: робота поліції дала реальні результати, які буде прийнято судом, і вбивця Ірини буде покараний»,  – резюмував пан Муджабаєв.

Трохи згодом представник Головного управління Національної поліції в Київській області Микола Жукович у коментарі «Прямому» спростував інформацію щодо того, що правоохоронці вже затримали і отримали зізнання від вбивці правозахисниці Ірини Ноздровскої.

Нагадаємо, правозахисниця Ірина Ноздровська зникла 29 грудня — після суду у справі загибелі її сестри, яку два роки тому насмерть збив племінник Вишгородського судді.

Поховають Ірину Ноздровську у її рідному Демидіву, що під Києвом, 9 січня.

Фото: 24 Канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY