detector.media
05.01.2018 19:15
Надходить у продаж скандальна книга американського журналіста Майкла Волффа про Дональда Трампа
Надходить у продаж скандальна книга американського журналіста Майкла Волффа про Дональда Трампа
Автор книги «Вогонь і лють: у коридорах Білого дому Трампа» журналіст Майкл Волфф повідомив, що його видавець не відмовиться від її випуску. Також стало відомо, що книга надійде у продаж раніше: замість наступного вівторка - у п'ятницю, 5 січня.

Раніше адвокати президента США Дональда Трампа намагалися не допустити публікацію книги, в якій є сенсаційні подробиці його президентства, повідомляє ВВС з посиланням на американські ЗМІ.

У повідомленні, направленому автору, журналісту Майклу Волффу і його книговидавцеві, міститься вимога негайно припинити подальшу публікацію книги, її продаж і поширення.

У книзі серед іншого наводяться інтерв'ю колишнього головного стратега Білого дому Стіва Беннона, який зробив безліч неприємних для Трампа заяв.

Наприклад, Беннон назвав зустріч між сином Трампа і групою росіян напередодні президентських виборів 2016 року «зрадою». Цю зустріч у рамках розслідування про можливе втручання Росії в американські вибори зараз вивчає спеціальний прокурор Роберт Мюллер.

Раніше, коли стало відомо про гострі заяви Беннона, Трамп сказав, що той «збожеволів», щойно втратив роботу в Білому домі.

Виступаючи по радіо в середу, Беннон відповів на критику, назвавши Трампа великою людиною, і додав, що буде його підтримувати «щодня».

Адвокати Трампа в офіційному повідомленні стверджують, що розглядають можливість звернення до суду з позовом за звинуваченням у наклепі, повідомляє Washington Post.

За інформацією ABC News, в повідомленні також зазначається, що книга, імовірно, не містить джерел багатьох найбільш суперечливих тверджень. Ні Майкл Волфф, ні видавець Henry Holt and Co Inc поки не коментували цю інформацію.

Книга, як сказано в повідомленнях, була написана на основі 200 інтерв'ю.

Прес-секретарка Трампа Сара Сандерс назвала книгу «брудною таблоїдною вигадкою», яка, за її словами, наповнена брехливою ​​і недостовірною інформацією, отриманою у людей, які не мають доступу до президента або впливу в Білому домі.

У четвер Білий дім офіційно оголосив про заборону персональних електронних пристроїв, в тому числі мобільних телефонів в Західному крилі будівлі, пояснивши це міркуваннями безпеки.

Як повідомляє «Гордон», Майкл Волфф - 64-річний американський журналіст і письменник, який вів колонки в таких виданнях, як New York Magazine, Vanity Fair, USA Today, The Guardian, British GQ і інших. Книга про Трампа стала сьомою в його письменницькій кар'єрі.

Доступ до команди майбутнього президента Волфф отримав від самого Трампа в червні 2016 року. Тоді журналіст написав статтю для The Hollywood Reporter, де позитивно оцінив Трампа.

Нагадаємо, у 2016 рокці журнал Time обрав «Людиною року» Дональда Трампа.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY