detector.media
05.01.2018 19:01
У США продають кіномпанію, одним із засновників якої був звинувачений у сексуальних домаганнях Гарві Вайнштейн
У США продають кіномпанію, одним із засновників якої був звинувачений у сексуальних домаганнях Гарві Вайнштейн
Угода про продаж американської кінокомпанії Weinstein Co. близька до завершення. Компанію заснували брати Боб та Гарві Вайнштейн. Останнього восени 2017 року звинуватили в масових сексуальних домаганнях.

За інформацією The Wall Street Journal, компанію можуть продати за 500 мільйонів доларів, близько половини з цієї суму становлять її борги, повідомляє «Радіо Свобода».

Wall Street Journal пише, що загалом було близько 20 пропозицій на покупку компанії, з яких продавці вибрали шістьох.

Співласниками кіностудії Weinstein Co., крім братів Вайнштейнів, є рекламна WPP Group, банківська група Goldman Sachs і японська корпорація SoftBank Group. Їх представники не коментували інформацію про можливий продаж.

Нагадаємо, на початку жовтня у ЗМІ з’явилася інформація про масові сексуальні домагання до жінок з боку голлівудського кінопродюсера Гарві Вайнштейна.  

Про те, що американський продюсер Гарві Вайнштейн десятками років відкуплявся від звинувачень в сексуальному переслідуванні, стало відомо з розслідування газети The New York Times.  Пілся того, як правда стала відомою, Вайнштейна звільнили з The Weinstein Company, а його дружина Джорджина Чапман подала на розлучення.  Також числені жертви продюсера почали відкрито заявляти про його неприпустиму поведінку, серед них - відомі акторки Анджеліна Джолі та Гвінет Пелтроу. За підрахунками The Guardian, нині список усіх жінок, які заявили про переслідування з боку Вайнштейна, перевалив за 50 осіб.

На тлі скандалу 65-річний Гарві Вайнштейн втратив посаду співголови у своїй кінознімальній компанії. Згодом продюсер  подав позов проти The Weinstein Company, співзасновником якої він є.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY