detector.media
Детектор медіа
05.01.2018 18:02
Суперфіналіст «Х-фактору» Юрко Юрченко без купюр розповів про коршунів-продюсерів та попросив у прихильників грошей
Суперфіналіст «Х-фактору» Юрко Юрченко без купюр розповів про коршунів-продюсерів та попросив у прихильників грошей
Артист нагадав Поплавському, що той винен йому 32 тисячі доларів за передвиборчу кампанію.

Суперфіналіст восьмого сезону проекту «Х-фактор» на СТБ Юрко Юрченко, також відомий гуртом Yurcash, як ви знаєте, поступився перемогою в шоу молодому артистові Міші Панчишину. В своїй промові наприкінці ефіру він подякував всім, хто за нього вболівав. Проте тепер на своїй сторінці в Фейсбуці музикант вирішив сказати трохи більше, при чому, без купюр.

По-перше, артист зізнався, що таки збирався перемогти в шоу та у фіналі на всю країну попрощатися з музичною кар’єрою.  «Ви не повірите і НІКОЛИ не зрозумієте людину, що була в забутті довгих 17 років, – написав Юрченко. – Йти треба Переможцем, а не так, як я в 90-х. Ну дійсно, смішно, стільки років товктися і все мимо каси. А я людина Горда». 

Далі Yurcash зізнався, що був приголомшений підтримкою, яку отримав від глядачів, які вболівали за нього підчас проекту. Та після закінчення шоу, за словами артиста, на нього посипалися пропозиції від продюсерів та промоутерів, проте він, Юрко Юрченко, нікому з них не вірить.

«Де ви були, коли я їв безалкогольну ковбасу?! – обурився музикант. – Ви ж всі знали, шо я тіпа талантлівий?! Ваша вигода зараз тільки в тому, щоб по бистрячку зрубать бабла на хайпі».

Також Юрченко пригадав Михайла Поплавського та зауважив, що той винен йому 32 тисячі доларів – за концертний тур в рамках передвиборчої компанії «співаючого ректора».

Наприкінці допису Юрченко підкреслив, що має великий борг перед людьми, які в нього повірили, тож він просто не має права зупинятися. Артист зробив прихильникам пропозицію – всенародно стати його продюсерами, «скинувшись» грошима йому на картку.

«В мене тріщить телефон, фейсбук і вайбер від пропозицій фінансової допомоги з України та за кордону, – написав Юрко Юрченко. – Це не моя ідея, і я не буду більше ВАС стримувати, бо ця ЛЮБОВ взаємна!!! Та й взагалі, це буде ПЕРШИЙ в історії випадок, коли продюсером гурту стане НАРОД!!!»

Наостанок пообіцяв віддати зайві гроші, коли відпрацює концерт на «Олімпійському».

Фото: Фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY