detector.media
02.01.2018 12:45
Журнал Variety опублікував свою версію можливих претендентів на «Оскар»
Журнал Variety опублікував свою версію можливих претендентів на «Оскар»
Видання Variety зробило прогнози на «Оскар-2018», номінанти якого будуть оголошені 23 січня

Про це йдеться на сайті Variety

У категорію «кращий фільм року», на думку редакції, потраплять наступні фільми: «Дюнкер», «Геть», «Клич мене своїм ім’ям», «Проект Флорида», «Леді птах», «Секретне досьє», «Форма води», «Три білборда на кордоні Еббінг, Міссурі».

Також можлива участь в номінації фільмів: «Темні часи», «Ферма Мадбаунд», а також «Кохання-хвороба».

У категорію «кращий режисер», на думку видання, потраплять: Крістофер Нолан («Дюнкерк»), Шон Бейкер («Проект" Флорида "»), Стівен Спілберг («Секретне досьє»), Гільєрмо дель Торо («Форма води») і Мартін МакДона («Три білборда на кордоні Еббінг, Міссурі»).

У номінацію «кращий актор» Variety відправило Гарі Олдмана («Темні часи»), Тімоті Шаламе («Клич мене своїм ім'ям»), Деніела Дей-Льюїса («Примарна нитка»), Джеймса Франко («Горе-творець») і Дензела Вашингтона («Роман Ізраел, Esq.»).

У відповідній жіночій номінації опинилися Саллі Хокінс («Форма води»), Сірша Ронан («Леді птах»), Марго Роббі («Я, Тоня»), Меріл Стріп («Секретне досьє») і Френсіс МакДорманд («Три білборда на кордоні Еббінг, Міссурі»).

Церемонія вручення статуеток відбудеться 4 березня.

Нагадаємо, у грудні було оголошено шорт-лист премії «Оскар» в номінації «Кращий іноземний фільм». «Рівень чорного» від України, «Іній» від Литви, а також «Межа» від Словаччини до переліку не потрапили.

Фото: QHA

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY