detector.media
30.12.2017 11:19
«Медіа Група Україна» пропонує легальний перегляд найпопулярніших світових серіалів з російської «Амедіатеки»
«Медіа Група Україна» пропонує легальний перегляд найпопулярніших світових серіалів з російської «Амедіатеки»
«Медіа Група Україна» розпочала дистрибуцію в Україні серіального контенту HBO, Showtime, Starz та інших мейджорів.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби каналу.

29 грудня платформа oll.tv відкрила підписку на російський серiальний сервіс «Амедіатека». Вартість складе 99 гривен на місяць, у підписку увійдуть більше 100 найменувань, по декілька сезонів, що складає більше 2 000 годин з регулярним поповненням та прем'єрами.

«Для медіагрупи - це ще один фундаментальний крок у посиленні українського ринку дистрибуції ексклюзивного легального контенту. Для самого ринку - це справжня подія. Досі найпопулярніший світовий серіальний контент в Україні фактично був відсутній. Рідкісні прем'єри таких стрічок, як "Ігри престолів", "І мертві підуть" та ін., вдавалося побачити тільки на окремих платних телеканалах. Серіальний VOD-контент дивитись немає де. Першу спробу вирішити ситуацію зробив Netflix, але його продукція не адаптована належним чином для України: починаючи з асортименту та мови і закінчуючи ціною», - сказав директор з розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна» Олексій Куракін.

«Медіа Група Україна» планує зробити україномовну адаптацію для найпопулярніших серіалів, які зараз можна переглядати тільки із російськомовним озвучуванням.

«По-перше, це не просто бібліотека актуального контенту, а регулярні прем'єри нових серіалів, сезонів і серій - у більшості випадків одночасно зі світовими, тобто нове з’являться декілька разів на тиждень і, не побоюсь цього слова, навіть пірати чекають цих прем'єр. Це унікальний випадок. По-друге, ціна місячної передплати майже втроє менша, ніж у Netflix – лише 99 гривень. По-трете, всі серіали вже з російськомовним озвучуванням, і ми плануємо зробити українську адаптацію для найпопулярніших продуктів», - повідомив Олексій Куракін.

Раніше стало відомо, що з 6 грудня сервіс інтерактивного телебачення оll.tv почав співпрацю з російським онлайн-кінотеатром Ivi, який надає контент на території країн СНД та Балтії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY