detector.media
30.12.2017 09:40
«Громадське» готує новорічний «Утрєнік» у прямому ефірі
«Громадське» готує новорічний «Утрєнік» у прямому ефірі
«Громадське телебачення» в новорічну ніч працюватиме в прямому ефірі. Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Громадське» підготувало спеціальний ефір під назвою «Новорічний ранок (утрєнік)», що триватиме з 22:30 31 грудня до 00:30 1 січня.

У неформальній атмосфері ведучі Саша Чернова та Сергій Захарченко поспілкуються з гостями, серед яких: актор та режисер Ігор Котловський, який знімався в українській стрічці «Червоний», співведуча Майкла Щура та засновниця «Дикого театру» Яся Кравченко, актор Олег Волощенко, який зіграв Іллю Муромця у фільмі «Сторожова застава», Даня Столбунов, який є прикладом для підлітків із ВІЛ-позитивним статусом. Глядачі почують музичний live від журналістки «Громадського» та композиторки Олени Ребрик.

У новорічний прямий ефір прийде й символ майбутнього року, року собаки – мандрівна Чапаті, яка за останній рік разом із своїми господарями стала зіркою соцмереж.

«Громадське» стежитиме й за тим, що відбуватиметься на Софійської площі, – там працюватимуть Наталя Гуменюк та Дмитро Реплянчук.

Нагадаємо, що «1+1» покаже на новорічні свята «Вечірній квартал» з Олегом Винником і фільм «DZIDZIO Контрабас»ZIK у новорічну ніч проведе дев'ятигодинний телемарафон«Україна» покаже святкове шоу «Велика новорічна пригода», а «Інтер» замість новорічного вогника покаже концерт«UA: Перший» у новорічну ніч покаже «Пісні від Черещур» і концерт ТНМК у супроводі оркестру.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY