detector.media
29.12.2017 17:30
Новорічну мелодраму Star Media «Мама для Снігуроньки» покаже канал «Україна»
Новорічну мелодраму Star Media «Мама для Снігуроньки» покаже канал «Україна»
30 грудня о 17:10 телеканал «Україна» покаже святкову 4-серійну мелодраму «Мама для Снігуроньки», виробництвом якої займалася компанія Star Media. Про це повідомляє прес-служба каналу.

У центрі сюжету – романтична історія, яка сталася напередодні новорічних свят з головним героєм Юрієм. За сюжетом його друг захворює на вітрянку і просить підмінити, зігравши на кількох вечірках Діда Мороза.

Оскільки зйомки проекту проходили в Києві навесні, команді довелося влаштувати справжню зиму в спальних районах столиці зі штучним снігом.

«Це кіно про те, що не потрібно боятися мріяти, причому, скільки б тобі не було років. Найбільші складності на зйомках виникли з тим, що за сюжетом у нас – розпал зими, напередодні новорічних свят, а надворі на повну буяла весна. Але для нашої знімальної групи не буває нічого неможливого, і з усіма поставленими завданнями ми впоралися», – зазначив режисер картини Антон Азаров.

Головну роль виконує Данило Бєлих, який знімався у серіалі «Свати». Також у картині зіграли: Фатіма Горбенко, Катерина Гулякова, Єва Шевченко-Головко, Кирило Жандаров, Олексій Нагрудний, Олександр Ярема, Галина Корнєєва, Ніна Набока, Тетяна Печонкіна, Микита Алексєєв (співак Alekseev).

Продюсери – Галина Храпко, Влад Ряшин, Режисер-постановник – Антон Азаров, оператор-постановник – Анатолій Сахно, художник-постановник – Інга Житня.

Нагадаємо, 31 грудня о 20:00 канал «Україна» покаже святкове шоу «Велика новорічна пригода». Робота над проектом тривала в жовтні і листопаді. Основну сюжетну лінію знімали протягом чотирьох днів у великому павільйоні, унікальну сцену в якому телеканал побудував спеціально для зйомок новорічного проекту.

У новорічному шоу каналу «Україна» візьмуть участь найвідоміші українські артисти: Ірина Білик, Наталія Могилевська, Monatik, Тіна Кароль, Оля Полякова, Софія Ротару, Олександр Пономарьов, НеАнгели, ТІК, Макс Барських, Віктор Павлік, Даша Астаф'єва та інші. Разом з ведучими й акторами проектів телеканалу вони заспівають хіти української естради.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY