detector.media
28.12.2017 18:27
Фільм «Dzidzio Контрабас» зможуть подивитися на Megogo глядачі в 10 країнах
Фільм «Dzidzio Контрабас» зможуть подивитися на Megogo глядачі в 10 країнах
Український фільм «Dzidzio Контрабас» після успішного показу в кінотеатрах України офіційно виходить в онлайн прокат. Інтернет-прем'єра кінострічки відбудеться 2 січня на відеосервісі Megogo.

Про це повідомляє прес-служба Megogo.

Крім України фільм буде відкритий до перегляду в декількох країнах СНД - в Росії, Грузії, Молдові, Таджикистані, Узбекистані, Туркменістані, Киргизстані, Вірменії та Азербайджані. Згодом фільм покажуть в Казахстані і Білорусі.

Як повідомляв «Детектор Медіа», «Dzidzio Контрабас» вироблений Solar Media Entertainment, телеканалом «Сонце» і DZIDZIO Film та має двох генеральних продюсерів – Сергія Лавренюка і Михайла Хому, відомого як Dzidzio. Для Сергія Лавренюка це вже третя повнометражна картина за півтора роки, дві попередні – #SelfieParty режисера  Любомира Левицького та «Лагідна»  Сергія Лозниці.

Українську кримінальну комедію «Dzidzio Контрабас», яка вийшла у широкий вітчизняний прокат 31 серпня, станом на 9 листопада переглянули 308 697 глядачів, бокс-офіс стрічки склав на цю дату 22 000 630 гривень. Сергій Лавренюк повідомив, що сподівається на зйомки приквела «Dzidzio Контрабас». 

Читайте також на «Детекторі медіа»: Сценарист «Дзидзьо Контрабас» Владимир Нагорный: «Нам очень повезло, что не надо было выдумывать персонаж».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY