detector.media
27.12.2017 18:20
«Слідство.Інфо» планує трансформуватися у серію документальних фільмів
«Слідство.Інфо» планує трансформуватися у серію документальних фільмів
27 грудня проект «Слідство.Інфо» випускає останню програму журналістських розслідувань в телевізійному форматі. Команда повідомляє про можливе виробництво матеріалів у форматі документальних фільмів-розслідувань у 2018 році

Про це йдеться в релізі «Громадського телебачення».

Як повідомляв «Детектор медіа», програма «Слідство.Інфо» з 2018 року може припинити вихід, а проект  – змінити формат.

Прес-служба «Громадського ТБ» у релізі зазначає, що програма, яка дотепер існувала завдяки фінансовій підтримці уряду Канади через «Інтерньюз Україна», в 2018 році планує трансформуватися в серію документальних фільмів, які будуть виходити менш регулярно на платформах «Громадського ТБ» та на інших телеканалах.

«В наступному році команда "Слідства" планує зосередитись на виробництві ґрунтовних матеріалів у форматі документальних фільмів-розслідувань», – прокоментував один із співзасновників проекту журналістських розслідувань «Слідство.Інфо» і ведучий програми Дмитро Гнап.  

Останній випуск програми відбудеться сьогодні, 27 грудня.

«Проект "Слідство.Інфо" закінчується сьогоднішньою програмою. Прем’єра проекту відбулась 21 травня 2014 році на телеканалі "Громадське телебачення", з цього часу команда журналістів-розслідувачів випустила 157 програм. Від імені донора, Міністерства закордонних справ Канади, та виконавчого партнера "Інтерньюз" я хочу привітати і подякувати команді журналістів "Громадського" за наше чудове партнерство», – прокоментував керівник «Інтерньюз Україна»  Вейн Шарп.

Крім нових документальних проектів «Слідства.Інфо», «Громадське ТБ» також планує робити спецпроекти-розслідування.

«Наразі ми відточуємо формат, але можемо запевнити, що аудиторія не залишиться без наших журналістських розслідувань», – повідомила виконавча директорка «Громадського ТБ» Катя Горчинська.

Нагадаємо, програма «Слідство.Інфо» транслювалась на телеканалах «Громадське ТБ», «UΛ:Перший», «24» та регіональних каналів, які є партнерами Національної Асоціації Телерадіомовників.

Фото: прес-служба "Громадського ТБ"

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY