detector.media
27.12.2017 13:35
Інтернет-журнал Platfor.ma перезапустився
Інтернет-журнал Platfor.ma перезапустився
Незалежний інтернет-журнал про інновації та культуру Platfor.ma змінив дизайн, підхід до рубрик, а також скорочуватиме кількість публікацій на сайті

Про зміни повідомляється на сайті Platfor.ma.

«Ми на­решті знай­шли мож­ливість пе­реро­бити сайт, пе­рей­ти із зас­тарілої CMS на но­ву та зро­бити адап­тивний ди­зайн», – йдеться на сайті.

Те­пер на Platfor.ma не­має го­лов­ної сторінки як та­кої, замість неї – стрічка публікацій. Також не­має прев’ю до ма­теріалів. Крім того, команда проекту відмовилася від двох рубрик – «Афіша» та «Можливості», а рубрика «Ва­кансії» про­дов­жує працювати, але вже в фор­маті Telegram-ка­налу.

Також команда видання зміни­ла підхід до жур­налісти­ки.

«Platfor.ma, як і раніше роз­повіда­тиме про інно­вації та куль­ту­ру: нові ідеї, що зміню­ють звич­ний стан ре­чей і мо­тиву­ють ру­хати­ся впе­ред, а та­кож ґрун­товні знан­ня, в яких ко­рис­но роз­би­рати­ся. Але те­пер ми ви­пус­ка­тиме­мо мен­ше ма­теріалів, во­ни бу­дуть більш гли­боки­ми, та скон­цен­труємо­ся на то­му, щоб ста­ти філь­тром усь­ого ціка­вого та важ­ли­вого для кре­атив­но­го кла­су», – повідомляється на сайті.

Замість традиційних рубрик Platfor.ma об­ра­ла для се­бе чо­тири спеціальні те­ми, які фокусуватимуть досліджен­ня сайту, – «База знань», «Експеримент», «Люди» та «Ідеї».

За словами директорки проекту Марії Фронощук, це не останні зміни на Platfor.ma.

«Скажу тільки, що готувалися ми до перезапуску довго і вдумливо, все робили за власний кошт, паралельно працюючи без офісу і розвиваючи нові продукти. Сайт – тільки перша зміна з тих, які чекають Platfor.ma в новому році. Але тут теж обійдемося без спойлерів, – написала пані Фронощук у Facebook. – Спасибі The23.design, що вплуталися з нами в цю аферу і Yedynka DGTL – за те, що підтримали. Правда, незважаючи на всі їхні старання, на старті все одно майже напевно вилізуть якісь баги. Я буду дуже вдячна, якщо ви напишете мені про них – ми обов'язково виправимо».

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY