detector.media
27.12.2017 10:15
Держкіно надає кошти на виробництво романтичної комедії «Скажене весілля»
Держкіно надає кошти на виробництво романтичної комедії «Скажене весілля»
26-го грудня Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «Прототип Продакшн» контракт про надання державної фінансової підтримки романтичній комедії «Скажене весілля».

Про це йдеться на сайті Держкіно.

Проект цієї картини став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно.

Режисером є Дмитро Малков, автором сценарію – Микола Куцик і Олексій Приходько. Продюсери: Юрій Горбунов, Ірина Костюк, Анна Єлісеєва. Сума державної фінансової підтримки проекту становить 3 млн. 240 тис. грн. при загальній вартості виробництва 10 млн. 800 тис. грн.

За сюжетом, Василь Середюк, консервативний голова районного клубу культури, дізнавшись що його донька Катруся виходить заміж за афрофранцуза, робить все, аби зірвати весілля.

Режисер фільму Дмитро Малков розповів: «Мораль історії, яку я хочу донести до глядача, – це те, що ідеали в наших головах часто є мертвим вантажем у реальності, і це стоїть на заваді нашому розвитку і справжньому щастю».

Реліз фільму запланований на зиму 2018-го року.

Нагадаємо, 26-го грудня Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «Кіноквартал» контракт про надання державної фінансової підтримки романтичній комедії «Він і вона».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY