detector.media
27.12.2017 09:14
Держкіно надає кошти на виробництво романтичної комедії Володимира Зеленського «Він і вона»
Держкіно надає кошти на виробництво романтичної комедії Володимира Зеленського «Він і вона»
26-го грудня Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «Кіноквартал» контракт про надання державної фінансової підтримки романтичній комедії «Він і вона».

Про це повідомляє сайт Держкіно.

Проект комедії «Він і вона» став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно. Режисером є Володимир Зеленський, авторами сценарію –  Олександр Щур і Станіслав Зубрицький.  Продюсери – Володимир Зеленський, Андрій Яковлєв, Сергій Шефір та Борис Шефір. Сума державної фінансової підтримки проекту становить 17 млню 620 тис. 596грн., загальна вартість виробництва стрічки - 35 млн. 960 тис. 400 грн.

За сюжетом, чоловік і дружина переживають кризу стосунків і вирішують розлучитися. Під час випробувального терміну, наданого судом, вони на спір вирішують спробувати те, чого не хотіли або соромилися робити, перебуваючи в шлюбі. Проходячи через все це, постійно потрапляючи в смішні ситуації, вони повертають втрачені почуття.

Реліз фільму запланований на лютий 2019-го року.

Нагадаємо, Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «Glowberry» контракт про надання державної фінансової підтримки анімаційному серіалу «Мама Поспішає Додому».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY