detector.media
26.12.2017 15:45
Без кіноіндустрії не буде інформаційної безпеки – Джапарова
Без кіноіндустрії не буде інформаційної безпеки – Джапарова
Заступниця міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова повідомила, що МІП і надали підтримуватиме українське кіно, оскільки цей вид мистецтва є одним із ключових у сфері гарантування інформаційної безпеки держави

Про це вона заявила на презентації аналітичної доповіді «Стан інформаційного простору Донецької області: виклики і перспективи», повідомляє «Укрінформ».

«Не секрет, що одним з найефективніших інструментів впливу на свідомість та ідентичність людини є кіно, художні стрічки та документальні. Талмуди та книжки мало хто читає сьогодні. Тому без кіноіндустрії інформаційної безпеки не буде. Міністерство є одним з активних адвокатів підтримки саме українського кіно», – сказала пані Джапарова.

Вона також зазначила, що наступного року українці зможуть ознайомитися з циклом передач «Люди українського Донбасу», знятим у 2017 році. 

Нагадаємо, у листопаді мпані Джапарова заявила, що для забезпечення внутрішньої інформаційної безпеки необхідно відновити мовлення на окуповані території, зупинити незаконний сигнал звідти і створювати якісний специфічний контент для непідконтрольних територій.

Фото: 24tv

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY