detector.media
25.12.2017 18:00
Держкіно уклало з Fresh production group контракт на виробництво фільму «З України до Голлівуду»
Держкіно уклало з Fresh production group контракт на виробництво фільму «З України до Голлівуду»
Державне агентство України з питань кіно (Держкіно) уклало з компанією Fresh production group контракт про надання державної фінансової підтримки документальному фільму «З України до Голлівуду», який є одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно

Про це повідомляє Держкіно

Режисерами стрічки є Галина Кувівчак-Сахно та Станіслав Сукненко, автором сценарію – Станіслав Сукненко, продюсерами – Олег Щербина та Юлія Чернявська.

«Мало хто знає, що наші співвітчизники відіграли неабияку роль у створенні славнозвісної "фабрики мрій", виникненні "Оскара" та сприяли появі найкращих американських фільмів, що стали  історією світового кіномистецтва. Майже кожен з них має свою зірку на "Алеї слави", "Оскара" чи "Золотого глобуса", але найважливіше, що всі вони зробили неймовірний внесок, збагативши Голлівуд не тільки своїм талантом, а й принесли в нього власну культуру, частину свого життя і душі», – розповідається на сайті Держкіно про документальну стрічку.

Сума державної фінансової підтримки цього фільму становить 2,7 млн грн.при загальній вартості виробництва 3,5 млн грн.

Завершення виробництва стрічки  заплановане на осінь 2018-го року.

 

Нагадаємо, днями Державне агентство України з питань кіно (Держкіно) уклало договір з компанією «ІнсайтМедіа продюсерський центр» на виробництво приквелу «Червоний. Без лінії фронту» режисера Зази Буадзе.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY