detector.media
23.12.2017 13:00
Перше туристичне «Дуже радіо» відсвяткувало свій перший День народження.
Перше туристичне «Дуже радіо» відсвяткувало свій перший День народження.
«Довкола світу за 353» - під таким гаслом пройшла вечірка-презентація для друзів та партнерів у клубі Пікассо.

Перший рік позаду. А це тисячі кілометрів, проведених у подорожах, понад десять країн світу, сотні інтерв’ю з цікавими мандрівниками, відомими виконавцями та неймовірний позитив від музики, під яку хочеться танцювати, бо настрій завжди доГори.

На святкування у великому дружньому колі зібрали всіх своїх. Партнери, зірки, друзі та колеги – мали можливість відсвяткувати річницю разом із ДУЖИМИ.

На вечірці – презентації гості потрапили в уявну радіостудію. Адже на сцені відбувалася імітація прямого ефіру. А ще конкурси, забави, розіграші, під час яких усі присутні познайомились із ведучими «Дуже радіо», яких зазвичай тільки чують по іншу сторону приймачів. Не обійшлось і без туристичних подарунків. Подорож на двох від агенції позитивного відпочинку «IN.DI.GO TRAVEL» - «Гуцульський смаколик. Буковель» виграла слухачка Валентина Романенко. За словами Галини Батюсь, бренд-менеджера «Дуже радіо»: «Ми завжди дбаємо про добрий настрій наших слухачів. А всі ми знаємо, що позитив можна знайти у подорожах. Тому стараємось щомісяця самі подорожувати, і дарувати путівки нашим слухачам. До речі, активно слідкуйте за «Дуже радіо» у Новому році. Для наших слухачів ми приготували подорож у сонячну Грецію».

Привітати ДУЖИХ прийшли не лише друзі, слухачі та партнери, але й відомі виконавці. За словами програмного директора «Дуже радіо», Валентини Барзолевської, «За цей рік ведучі «Дуже радіо» долали найскладніші вершини, подорожували не лише Україною, а й світом. Греція, Болгарія, Туреччина, Тенерифе, Чорногорія, і звідусіль репортажі, цікаві розповіді, прямі включення. За рік у нас було більше сотні цікавих мандрівників. Люди, які відвідали більше 60-ти країн, які не бояться подорожувати з маленькими дітьми, домашніми улюбленцями, які не сидять на місці, а відкривають для слухачів цікаві місця для подорожей. Також ми знаємо, де люблять відпочивати й наші зірки. До прикладу Віктор Бронюк, лідер гурту «Тік» у Болгарії, Віктор Павлік у Туреччині, Руслана у Йорданії, Чорногорії, Карпатах».

Ліля Ваврін, Олена Корнєєва, гурти «Шосте чуття», «Навігатор» - вітали усіх і дарували музичні подарунки. Хедлайнером свята виступила відома співачка, переможниця Євробачення 2004 року – Руслана. По завершенню DJ сет від Julika (Юліка), з пісень, які часто можна почути на радіо.

Перший рік на першому туристичному був – не простий. Команда знайомилась зі слухачами, відкривала для себе незвідані світи, подорожувала, вчилась на своїх помилках, і долала перші вершини. В наступному році, до нових звершень, до нових перемог, до нових вершин з друзями та партнерами. Зі всіма, хто в поході зможе подати руку, щоб йти вперед, до вершин, доГори.

Довідка

«Дуже радіо» – перше туристичне радіо. Настрій доГори!

Радіостанція, позиціонує себе як перше туристичне радіо, дуже вчасно і доречно розповідає про все: актуальні новини, цікаві місця та важливі події. Все про світ мандрів та туризму, найцікавіші місця та туристичні об'єкти в Україні та світі.

Покриття: 104, 3 FM Львів + область. Також нас можна слухати у будь- якому куточку світу online на сайті: duzhe.fm

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY