detector.media
22.12.2017 18:05
«112 Україна» запускає серію трансляцій, як християни західного обряду в Україні й світі святкують Різдво
«112 Україна» запускає серію трансляцій, як християни західного обряду в Україні й світі святкують Різдво
24-25 грудня телеканал «112 Україна» транслюватиме у прямому ефірі, як християни відзначають одне з найбільших релігійних, а тепер і державних в Україні свят, Різдво Христове за західним обрядом.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

У більш ніж 145 країнах світу – це офіційне державне і одне з найурочистіших християнських свят, цього року до них приєдналася Україна.

Телеканал у свої трансляціях, розповідатиме, як в українських родинах святкують Різдво за григоріанським календарем, адже це перший рік, коли українці мають можливість зібратися в колі сім'ї за святковим столом у цей, тепер уже вихідний день, у чому відмінності православних і католицьких обрядових традицій, яке значення Різдва у святковій ієрархії для представників різних церков.

Також напередодні Різдва, 24 грудня, будуть проходити трансляції богослужінь з Кафедрального собору Святого Олександра в Києві і з інших храмів у регіонах. Телеглядачі зможуть приєднатися до урочистої меси в соборі Святого Петра у Ватикані, яку очолить Папа Римський, а також до святкових богослужінь у Римі і Варшаві.

В ефірі телеканалу в ці дні буде святкове оформлення і буде запущена серія ID-роликів.

Нагадаємо, у п’ятницю, 22 грудня, ввечері на каналі «112 Україна» відбудеться прем’єра документального проекту «Вантаж 200. Дорога додому», в якому «Радіо Свобода» розкаже про пошуки загиблих на Донбасі вояків.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY