detector.media
22.12.2017 17:15
Канал «Україна» повідомив про дату прем’єри мелодрами «Обручка з рубіном» Тетяни Гнєдаш
Канал «Україна» повідомив про дату прем’єри мелодрами «Обручка з рубіном» Тетяни Гнєдаш
У вівторок, 2 січня, на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра 95-серійного україномовного серіалу власного виробництва за сценарієм Тетяни Гнєдаш стрічки «Обручка з рубіном».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Серіал виходитиме щобудня о 18.00.

За сюжетом стрічки, Аня (Дарія Баріхашвілі) та Яна (Марія Пустова) прямували з Черкас до Києва. Аня готувалася вийти заміж за молодого мільйонера Дениса Добровольського (Роман Луцький) і їхала на репетицію весілля, а Яна мріяла стати популярною ведучою і поспішала на кастинг телешоу. Однак життя дівчат кардинально міняє автомобільна аварія.

Роль Катерини – берегині сімейного вогнища роду Добровольських - в «Обручці з рубіном» виконала легенда українського кінематографу, народна артистка Ада Роговцева.

«Катерина вболіває всією душею за свою сім'ю – сина, невістку, внуків. Ця роль сама вибрала мене. Можливість виходити на знімальний майданчик, спілкуватися з колегами-артистами та брати участь у творчому процесі дуже цінно», - сказала Ада Роговцева.

У серіалі також знялися актори Олексій Нагрудний, Олександр Гетьманський, Дмитро Оскін, Леся Островська, Оксана Архангельська, Віталій Іванченко, Олена Узлюк і багато інших.

Спеціально для зйомок «Обручки з рубіном» в павільйонах компанії Front Cinema в Києві відтворили основні локації фільму: помешкання головних героїв, робочі кабінети на силікатному заводі, де працюють Аня і її наречений Денис, вареничну, яка належить мамі сестер, лікарню з палатами і операційними, а також телеканал «Мрія ТБ».

Виробництвом серіалу займалась компанія Front Cinema, що входить до складу «Медіа Групи Україна». Виконавчі продюсери – Саша Ткаченко та Денис Пономаренко. Креативна продюсерка – Міла Погребиська.

Раніше відома українська продюсерка і сценаристка Тетяна Гнєдаш повідомила у коментарі «Детектору медіа», що продовжуватиме надалі співпрацю із каналами холдингу «Медіа Група Україна». Раніше телерадіокомпанія «Україна» заявила про зменшення потреби виробництва так званих «довгих», тобто багатосерійних горизонтальних серіалів (телероманів).

Нагадаємо, зйомки серіал «Обручка з рубіном» розпочалися 5 травня 2017 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY