detector.media
21.12.2017 18:40
Канал «Україна» покаже серіал «Коли повертається минуле»
Канал «Україна» покаже серіал «Коли повертається минуле»
У неділю, 24 грудня, на каналі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійної стрічки «Коли повертається минуле» виробництва «Української продакшн студії».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Серіал вийде в ефірі о 17:00.

У центрі сюжету – сімейна драма: матері доводиться захищати сина від його батька. Надя занадто пізно дізналась, що її чоловік і батько дитини Андрій  – бандит і вбивця, тому сказала синові, що його тато-альпініст загинув у горах. З цією думкою Ваня живе дванадцять років, поки Андрій не з'явився власною персоною у їхній квартирі. У серці Наді поселяється постійний страх – не тільки за власне життя, а й за майбутнє Вані.

«Моя героїня – жінка, котра несподівано потрапила у важку життєву ситуацію. Незважаючи на те, що Надя – мати-одиначка, вона досить впевнена в собі людина. З поверненням минулого в її житті починаються зміни – вона ламається, як, напевно, в її ситуації зламалась би будь-яка людина. Але заради сина Надя готова боротися до кінця», – сказала виконавиця головної ролі Алла Юганова.

У серіалі також зіграли Владислав Довженко, Артем Григор'єв, Євген Єфремов, Максим Запісочний, Олег Чугунов, Інга Нагорна, Філіп Козлов, Олександр Ратніков та інші актори.

Режисер – Олексій Гусєв. Виробництвом картини займалась компанія «Українська продакшн студія». Зйомки проходили в Києві та Київській області цієї осені.

Нагадаємо, 10 грудня на каналі «Україна» відбулася прем'єра 4-серійної мелодрами «Подаруй мені життя» виробництва компанії Star Media.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY